Twoje działania w Internecie byłyby uciążliwe, gdyby nie ciasteczka (pliki cookies). Przeglądarka nie pamiętałaby m.in. Twoich preferencji, kryteriów wyszukiwania, czy miejsca zatrzymania się na stronie. Korzystając z serwisu MeatAndFit.pl będziesz je od nas otrzymywać. Jeśli jednak nie chcesz się na to zgodzić, zmień ustawienia cookies w swojej przeglądarce. Polityka prywatności w serwisie MeatAndFit.pl.

Myślisz o Franczyzie w gastronomii? Chciałbyś prowadzić własną restaurację? 
Nasz pomysł jest właśnie dla Ciebie!
Sięgnij po sprawdzone rozwiązania!



WARIANT I
 Restauracje z obsługą kelnerską
Kwota inwestycji od 80 tyś zł

         
WARIANT II
 Punkty Gastronomiczne
Kwota inwestycji od 30 tyś zł

Wybierz markę:







 


„Meat & Fit” to sieć mało powierzchniowych punktów gastronomicznych stacjonarnych, mobilnych przyczep oraz food trucków.

W menu Meat & Fit znajduje się szeroki wybór dań i przekąsek, m.in. sałatki, sandwiche z grillowaną wołowiną lub drobiem przygotowywane na oczach klienta, sandwiche wegańskie, natomiast dla łasuchów pyszne gofry oraz pancakes w kilku odsłonach. Oferujemy również smaczne shakei, lemoniady oraz wyśmienitą kawę. Dodatkowo w ofercie znajdują się nietypowe napoje z portfolio Coca Cola, takie jak Coca Cola waniliowa, czy Fanta winogronowa.




















Co oferujemy:

• Działanie pod znakiem towarowym Meat & Fit oraz pełnym know how
• Pomoc przy wyborze odpowiedniej lokalizacji
• Wykonanie kompletnego projektu technicznego gotowego do odbioru w SANEPID (PIS)
• Zaplanowanie kampanii reklamowej związanej z uruchomieniem punktu oraz wspieranie akcji reklamowych organizowanych przez franczyzobiorców na rynkach lokalnych
• Zapewnienie ciągłej logistyki dostaw 80% towarów spożywczych niezbędnych do funkcjonowania punktów wraz z rabatami sieci
• Dostęp do najwyższej jakości artykułów spożywczych produkowanych na wyłączność dla sieci „7 Street” oraz „Meat & Fit” takich jak: mięso, świeżo wypiekane bułki, sosy, domowe frytki, panierka, przyprawy
• Procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta
• Szkolenie franczyzobiorcy oraz personelu i przekazanie wszystkich receptur i technologii
• Bieżącą obsługę przez regionalnego opiekuna punktów gastronomicznych

Standardy punktu Meat & Fit:
• Minimalna liczba mieszkańców – 20 tysięcy
• Punkt w łatwo dostępnej i widocznej lokalizacji, ulicach handlowych, przy dużych osiedlach lub w galeriach handlowych
• Wskazane witryny od ulicy,
• Minimalna powierzchnia lokalu to 27 m2
• Od Franczyzobiorcy nie wymagamy doświadczenia w gastronomii

Przewidywana kwota inwestycji:
• Minimalna kwota potrzebna do otwarcia punktu stacjonarnego to ok. 30 tys. zł w przypadku gotowego punktu po wcześniej działającej gastronomii, natomiast kwota wybudowania nowego punktu maksymalnie nie powinna przekroczyć 60 tys. zł w zależności od wielkości i stanu technicznego punktu. Istnieje możliwość leasingu sprzętu gastronomicznego
• Jednorazowa opłata wstępna: 3 tys. zł netto (w ramach opłaty: szkolenia personelu i właściciela, podręcznik operacyjny, projekty materiałów reklamowych, przygotowanie i uruchomienie punktu.
• Opłata miesięczna Franczyzowa wyrażona w procentach od obrotu,
• Opłata miesięczna Marketingowa wyrażona w procentach od obrotu

Zapraszamy do współpracy!
Wszystkich zainteresowanych otwarciem punktu „Meat & Fit” prosimy o kontakt.

 Pobierz folder informacyjny


 
Franczyza punktów gastronomicznych Meat & Fit
96-300 Żyrardów 
ul. Nowy Świat 18a
mob: +48 501 101 009
fax: +48 46 855 29 29
MeatAndFit@7street.pl
www.facebook.com/MeatAndFit

Wróć do góry



7th Street - Bar & Grill to sieć restauracji serwujących dania kuchni amerykańskiej.

Jeżeli cenisz sobie smak dobrej amerykańskiej kuchni to nasze restauracje są właśnie dla Ciebie. W przyjemnej atmosferze przy znanych i lubianych kultowych amerykańskich piosenkach spędzisz miło czas przy dobrym posiłku sam lub w grupie przyjaciół.

Nieważne jaki masz dziś humor przyjdź do nas, a my zrobimy wszystko abyś wyszedł od nas zadowolony.

Zanim zdecydujesz się na współpracę, spróbuj naszych dań, a zrozumiesz dlaczego nasze restauracje skazane są na sukces.

Wsparcie dla franczyzobiorcy:
• Działanie pod znakiem towarowym 7 Street oraz pełnym know how
• Pomoc przy wyborze odpowiedniej lokalizacji restauracji oraz przy negocjacjach umów najmu
• Wsparcie w wykonaniu aranżacji restauracji 7 Street
• Pomoc przy projektach technicznych i odbiorach Państwowej Inspekcji Sanitarnej
• Zaplanowanie kampanii reklamowej związanej z uruchomieniem restauracji oraz wspieranie akcji reklamowych organizowanych przez franczyzobiorców na rynkach lokalnych
• Procedury operacyjne oraz standardy działania i obsługi klienta
• Szkolenie i przekazanie wszystkich receptur i technologii
• Pełny system szkoleń inicjalnych oraz bieżących
• Zapewnienie ciągłej logistyki dostaw 80% towarów spożywczych niezbędnych do funkcjonowania lokalu wraz z rabatami sieci
• Franczyzodawca ze swojej strony w ramach umowy zapewnia nieodpłatnie część sprzętu gastronomicznego i wyposażenia lokalu o równowartości około 20 tyś. zł (Frytownice, zamrażalkę, lodówki, ogródek letni wg. własnego projektu, szklanki i filiżanki firmowe, fartuchy robocze, potykacze reklamowe)
• Pomoc w zaplanowaniu pierwszej dostawy i planowanie następnych dostaw
• Dostęp oraz stałe wspieranie przez SMSowy system utrzymywania relacji z klientami oraz obsługi rabatów.
• Aplikacja mobilna 7 Street dla gości umożliwiająca zbieranie punktów oraz informowanie o aktualnych promocjach w lokalu


Przewidywana suma inwestycji:
• Minimalna kwota inwestycji potrzebna do otwarcia restauracji zaczyna się od 80 tys. zł w przypadku gotowego lokalu po innej gastronomii wymagającego niewielkich nakładów finansowych,
• Kwota inwestycji niezbędna do wybudowania nowej restauracji od podstaw będzie zależała od wielkości i stanu technicznego lokalu i może zawierać się w przedziale 150 - 350 tyś. zł
• Jednorazowa opłata wstępna: 10 tys. zł netto (w ramach opłaty: szkolenie personelu i właściciela, podręcznik operacyjny, projekty materiałów reklamowych, przygotowanie i uruchomienie restauracji.)
• Opłata miesięczna Franczyzowa wyrażona w procentach od obrotu,
• Opłata miesięczna Marketingowa wyrażona w procentach od obrotu

Podstawowe wymagania sieci:
• Minimalna powierzchnia lokalu 100 m2 (sugerowana 120 m2 i więcej)
• Lokal z bezpośrednim wejściem z ulicy lub w Centrum Handlowym
• Wskazana możliwość rozmieszczenia ogródka letniego
• Lokal w centrum miasta, ulicach handlowych, przy dużych osiedlach lub w galeriach handlowych
• Od Franczyzobiorcy nie wymagamy doświadczenia w gastronomii

Osoby zainteresowane podjęciem współpracy proszone są o zapoznanie się z folderem informacyjnym oraz wypełnieniem i odesłaniem ankiety Partenra na nasz adres email: franchising@7street.pl

 Pobierz folder informacyjny

 Pobierz ankietę partnera



7th Street - Bar & Grill

96-300 Żyrardów
ul. Nowy Świat 18a
mob: +48 501 101 009
fax: +48 46 855 29 29
franchising@7street.pl
www.facebook.com/7StreetPolska

Wróć do góry


Galeria zdjęć lokali oraz przykładowych potraw:




















Copyright 2014 All rights reserved. Strona zrealizowana przez ssf.io